Нашата мисија

Нашите клиенти се центарот на сѐ што правиме. Се стремиме кон тоа да направиме автоматизиран брз и прецизен пристап за набавка на соодветен резервен дел за вашето возило. Сите производи со кои што тргуваме се од реномирани европски и странски производители, во чиј што квалитет можете да бидите сигурни.

БИДЕТЕ ДЕЛ ОД НАШАТА МРЕЖА

Нашите партнери имаат 24/7 пристап до нашиот асортиман на производи преку b2b WebShop
со цел да овозможиме побрза и поефикасна услуга.

Зошто ние ?

Низ годините успеавме да бидеме препознатливи на локалниот пазар како компанија, која се грижи за своите клиенти, и за производите со кои тргува. Нашата компанија е опремена со најновите софтверски решенија и обучен кадар со цел да ви обезбеди брза и прецизна услуга. Се трудиме да работиме по најновите стандарди за квалитет и логистика.

Нашиот тим !

КЛИЕНТИ

ПРОДАЖБИ

ГОДИНИ НА ПАЗАРОТ

Контакт

Локација

ул. Прилепска 3, 7000, Битола, Македонија

Емаил

avtoigi2000@gmail.com

Работно време

Понеделник: 09h -17 h
Вторник: 09h -17 h
Среда: 09h -17 h
Четврток: 09h -17 h
Петок: 09h -17 h
Сабота: 09h -14 h 
Недела: Затворено

Испрати порака