За нас

Нашата компанија!

Иги 2000 е амбициозна компанија за трговија со резервни делови со седиште во Битола. 

Активна е на македонскиот пазар повеќе од 20 години и е локален лидер во својата дејност.

Располагаме со приближно 1000m2 продажен и магацински простор, каде што можете да купувате резервни делови, масла и адитиви, галантерија, пневматици и сѐ што ви е потребно за да го опремите вашето ново возило.

Нашата мисија!

Нашите клиенти се центарот на сѐ што правиме. Се стремиме кон тоа да направиме автоматизиран брз и прецизен пристап за набавка на соодветен резервен дел за вашето возило. Сите производи со кои што тргуваме се од реномирани европски и странски производители, во чиј што квалитет можете да бидите сигурни.

Зошто ние?

Низ годините успеавме да бидеме препознатливи на локалниот пазар како компанија, која се грижи за своите клиенти, и за производите со кои тргува. Нашата компанија е опремена со најновите софтверски решенија и обучен кадар со цел да ви обезбеди брза и прецизна услуга. Се трудиме да работиме по најновите стандарди за квалитет и логистика.

Нашиот тим!

Нашиот тим е комбинација од млади и амбициозни личности и возрасен и искусен кадар со повеќе од 20 години искуство во полето на автомобилизмот. Нашиот стил на работа, често се фокусира на наоѓање на нови и модернизирани решенија, но нашите основни принципи се да им излеземе во пресрет на нашите клиенти при купување на нови делови за своето возило. Тимот на Иги 2000 ви стои секогаш на располагање за да го сподели неговото знаење и искуство со вас.

Достапни делови

Капацитет на складирање

Клиенти

Години на пазарот